perjantai 19. huhtikuuta 2013

@

Tässä lupaamaani juttua tuosta meidän tietokone nurkkauksesta, a.k.a bloginurkkauksesta olohuoneessa. Takan taakse on jäänyt tuollainen kiva pieni tila ja kun muutimme tänne mietimme miten senkin alueen voisi hyödyntää. Tilaa ei ehkä ensisilmäyksellä huomaakkaan kun astuu huoneeseen, mutta tietokoneelle se on aivan loistava. Vietämme kuitenkin aika paljon aikaa olohuoneessa, ja vaikka joku olisikin uppoutuneena netin syövereihin ( bloggamassa ) voidaan kuitenkin olla yhdessä.


Tässä talvella kun katselimme vanhoja kuvia talosta ja sen remontin vaiheista ( saimme kuvat edellisiltä omistajilta ) huomasimme, että suoraan tuossa tietokoneen takana on ennen ollut ovi. Ovi johtaisi nyt suoraan tyttöjen leikkihuoneeseen. Oli oikeastaan aika jännää huomata kuvista, että tuossa on ollut ovi, sillä siitä asti kun muutimme tänne olemme monesti miettineet, että pitäisiköhän tuo seinä purkaa ja tehdä siihen oviaukko niin pääsisimme kätevästi keittiöstä leikkihuoneen kautta olkkariin!
Nämä vanhat kauniit Purmo Andelshandelnin säästölippaat tulevat avopuolisoni suvulta. Ne ovat olohuoneen takanreunustalla tällä hetkellä. Pitäisiköhän ottaa ne taas käyttöön ja alkaa säästää rahaa :)


Nautinnollista perjantaita!

2 kommenttia:

Lilja's Corner kirjoitti...

Va bra ni har utnyttjat utrymmet. Jag gillar den vita lyktan!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tack Nina :) Jo vita lyktan är jätte fin, fick den av min mamma på min födelsedag :) Den är från Blossom i Jakobstad. Ha en bra fredags kväll!