maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mikä on ruskea, pörröinen ja sormi suussa?

Ihanaa maanantaita! Muistatteko vielä tämän? 

Kävimme viikonloppuna vanhempieni luona ja siellä äitini oli ottanut tytöille esille minun vanhoja leluja. Tämä Monchhichi oli aikoinaan lempileluni, tuli kyllä aika nostalginen fiilis kun näin sen taas ;) Samoin nuo vanhat puiset palikat ovat olleet minulla pienenä, joskus tuntuu kyllä siltä että vanhat lelut ovat paljon kauniimpia kuin nämä joilla minun lapset nyt leikkivät! 

Viikonloppu meni siis matkustaessa, mutta hauskaa oli. Kerkesimme Pietarsaaressa ollessa käydä myös kauniissa Aspegrenin puutarhassa jossa oli puput jo tuotu pihalle. Kävimme antamassa niille porkkanoita ja seuraavan kerran kun menemme sinne saattaa olla, että lampaat ja kanatkin ovat jo siellä joten tytöillä tulee varmasti olemaan paljon katseltavaa :)
Sunnuntaina kerkesimme myös käydä ihastelemassa kavereidemme viikon vanhaa tyttöä, voi sitä pientä suloisuutta! Jämähdin siihen vauvan sängyn viereen ihastelemaan, enkä meinannut päästä siitä ohi, on ne pieniä :)

Kohta saadaankin viettää vappua ja saamme siskoni perheineen tänne meille oikein yökylään, tästä on tulossa hauska viikko!


10 kommenttia:

Minishow kirjoitti...

Tämä apina oli minunkin aikana 80-luvun puolivälissä iso hitti! Ihanat muistot <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tulee tosiaan ihania muistoja mieleen! Täytyy muistaa itsekkin säästää näitä lasten leluja, voivat sitten ihmetellä ja ihastella niitä sitten myöhemmin :)

Lilja's Corner kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta, sekä mennyt viikonloppu ja tuleva vappu :)
Minullakin oli tuollainen "apina", ne on aivan ihania. Onkohan minun oma jossain äidin ja isin ullakolla..?

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hei Nina, nämä apinat ovat kyllä tosi suloisia, yllätyin kovasti kun äiti oli sen säilyttänyt, kivaa! Käy ihmeessä katsomassa vanhempiesi ullakolta, sieltä voi löytyä vaikka mitä :)

Minnuska kirjoitti...

Meilläkin on mun vanhoja "apinoita" kulkeutunut vanhemmiltani tänne tyttöjen matkassa. Todellakin nostalginen fiilis tuli niistä :) Mukavaa vappua teille!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Muistaakseni mulla on ollut tuollainen pienempikin, mutta sitä en ole löytänyt vielä... Hauskaa vappua Minna sinne teille myös!

anni kirjoitti...

Näitä apinoitahan on myynnissä uustuotantona taas! :)

Mullakin ollut samaiset palikat. Olen viettänyt lapsuuteni Neuvosto-Eestissä ja kyseiset palikat ovat sieltä kotoisin! Muistaakohan äitisi, miten ne teille kulkeutuneet? Niitä löytyy kyllä nykyään jonkinverran kirpuilta. Ostin jokunen vuosi sitten lapsilleni samat. IHANAT nostalgiat. Mä kerään (bongaan tms..) kirpuilta näitä Neuvosto-Eesti leluja. Ihanuuksia ovat jotenkin.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi tuota en ole tiennytkään Anni! Kiva jos näitä on taas saatavilla :) Täytyykin kysyä äidiltäni mistä nuo palikat ovat kotoisin, kauniit ne kyllä ovat!

Christina kirjoitti...

Åh, såna klossar hade jag också när jag var liten. :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

De här klossarna tycks vara populära! :)