lauantai 20. huhtikuuta 2013

Room with a view

Kävihän siinä niin, että tyttöjenkin huone sai nyt uudet verhot. Löysin nämä valkoiset verhot punaisilla pilkuilla ihan meidän lähi kirppikseltä jo aikaisemmin talvella. Ne jäivät kuitenkin kaappiin odottamaan keväisempiä ilmoja ja tulihan niitä :) Nämä voivatkin olla nyt tässä ainakin kevään ja kesän ja jos yhtään tunnen itseäni syksyllä huone taas kokee muodonmuutoksen... ainakin verhojen osalta!
Huoneeseen tuli kyllä hurjasti lisää valoa vaaleammilla verhoilla ja suuresta ikkunasta näkyy maisemat kauaksi! Tämä on ehdottomasti yksi talon suosikki huoneistani, toivottavasti tytötkin viihtyvät siellä tai sitten vaihdan sen meidän makuuhuoneeksi ;)


Tämä suloinen pieni jakkara on myös kirppislöytö, se sai vähän uutta maalia pintaan ja sopii nyt hauskasti tänne.

Hauskaa lauantaita kaikille, täällä ainakin vaikuttaisi tulevan aurinkoinen päivä! 

4 kommenttia:

Minishow kirjoitti...

Oikein nätit verhot!! Ja suorastaan rakastan tuota teidän seinään rakennettua sänkynurkkausta :) Jossain vaiheessa haaveilin meidän tytön huoneeseen samalla tyylillä tehtyä sohva+säilytystilaratkaisua mutta kyllä tuo parhaiten sopii epätasaisen katon kanssa.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitti Melina :) Tuo sänkynurkkaus on talon edellisen omistajan rakentama, tykkään kans siitä kovasti ja sopii kivasti tuohon huoneeseen. Sängyn päätyyn jää vielä kivasti sellaista komerotilaa jonka eteen olen vain tehnyt verhot.

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Upean on toi sänkysysteemi! Ja raikkaat verhot! Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sulle :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Riikka! Hauskaa viikkoa sinne teillekin!