sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Getaway

Olemme olleet Fredrikin kanssa pienellä "getawayllä" Helsingissä nyt viikonloppuna. Olipa rentouttavaa kuljeskella Helsingissä aivan kahdestaan, shoppailtiin, syötiin ja juotiin hyvin. Yövyimme ihastuttavassa hotellissa Klaus K:ssa! Täytyy sanoa, että heidän aamiaisensa oli varmasti paras mitä olen ikinä hotellissa syönyt ja se yhdistettynä leppoisaan musiikkiin ja rauhalliseen ilmapiiriin oli juuri se mitä olin kaivannutkin! Ei mitään lentäviä puurolusikoita ja korvia huumaavaa meteliä, kyllä nyt yksi aamu vuodessa pitää olla tuollainen ;)


 Peltinen lehmä ja hauska lamppu toivottivat meidät tervetulleiksi!


Aamiaisella löytyi kaikkea suolaisesta, makeaan....


Illan kohokohta oli illallinen ihanassa Ask ravintolassa. Fredrik oli varannut sen minulta salassa ja halusi yllättää minut hieman erilaisella illallisella :) Me olimme valinneet neljän ruokalajin illallisen ja siihen kuului myös neljä erilaista viiniä. Kaikki ravintolan ainekset ovat luomua ja he ovat suurella huolellisuudella valinneet kaikki ruokaan kuuluvat viinitkin. Oli ihanaa kun kaikki oli ajateltu valmiiksi meidän puolesta, valitsimme vain haluammeko pääruuan oleva lihaa, kalaa tai kasvista ja he hoitivat lopun. Illallisesta tuli ainutlaatuinen myös siksi, että kun annokset tuotiin pöytiin he istahtivat viereen ja kertoivat tarkasti miten se on valmistettu ja mistä tuotteet ovat peräisin.


Valitsemamme neljän ruokalajin lisäksi he toivat pöytäämme myös monia pieniä annoksia, herättelemään ruokahalua. Tässä yllä pre desert "viimeinen lumi"


 Itse jälkiruoka...


ja lopuksi vielä muutama pieni makea suupalanen ennen lähtöä! Tämä oli aivan loistavaa, käykää ihmeessä kokeilemassa jos olette Helsingissä!
Taisi meidän matka olla aika ruokailu painotteinen sillä vielä ennen kotiin lähtöä tapasimme erään ystäväpariskunnan ja he veivät meidän suklaa brunssille! Tästä lisää huomenna....

6 kommenttia:

Jolli kirjoitti...

Oijoi kuinka ihana vkl teillä on ollut!! Ja ihania ruokia...

Satu kirjoitti...

Oi miten hyvältä kuulostaa! Luulin nähneeni sut pe iltana erään suuren marketin kassalla, mutta ilmeisesti se olikin joku muu, jos olitte reissussa. Olin paljon taaempana viereisessä jonossa ja erään naisen sivuprofiili näytti väkijoukon läpi kovasti sulta.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oli se tosi ihanaa Jolli, aika meni vain niin nopeasti... mutta ihanaa myös olla kotona taas, miten voikin tulla noita lapsia noin ikävä vain kahdessa päivässä :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oltiin Satu tosiaan jo perjantaina Helsingissä, voi vitsi mikähän kaksoisolento siellä on ollut ostoksilla :) Koitetaan bongata toisemme joku toinen kerta, olisi varmasti mukavaa moikata ihan " oikeesti" :)

Minnuska kirjoitti...

Teillä kyllä ollut varmasti ihana Helsinkin reissu. Ja hyvältä vaikuttavan ravintolan olette (tai Fredrik) onnistunu löytämään :) Itse en eded ole kuullut moisesta. No, espoolaisena käymme TOSI harvoin Helsingissä, vaikkakin viime lauantaina satuimme myös siellä käymään.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oli kyllä ihanaa Minna, ja tosi kiva ja erilainen se ravintola! Harmi kun ei törmätty, olishan se nyt ollut hauskaa nähdä teidät siellä yht´äkkiä :)