lauantai 13. huhtikuuta 2013

M niinkuin Molly/Maija

Ihanaa kun on säästössä vanhoja tavaroita. Lasten kanssa leipominenkin on paljon hauskempaa kun näen heidän käyttävät noita samoja pienia kaulimia joilla olen itsekkin aikoinaan leiponut :) Tässä muuten vinkki kiireisiä päiviä varten: Lapset tykkäävät useimmiten kaulia ja pyöritellä taikinasta palloja ja keksejä, eikä meillä ollut nyt aikaa tehdä taikinaa alusta asti joten löysin pakastimesta murotaikinapohjan (tiedättehän niitä valmiita taikinoita esim. piirakoihin). Toimi ihan kympillä, lapset saivat kaulia ja taikina ei ollut niin tahmeaa kuin se mitä yleensä teen itse ;)


Leipomisessa ja taikinan syömisessä tulee jano! Nyt tulivatkin hyvään käyttöön nämä Design Lettersin melamiiniset mukit. Aivan loistava keksintö, nyt voivat nämä pienetkin huoletta juoda niistä eikä tarvitse koko ajan pelätä, että ne menevät rikki silloin KUN lentävät lattialle! Ostin nämä jokin aika sitten Lifestylenordic verkkokaupasta, siellä näyttäisikin olevan ale tänä viikonloppuna lasten tuotteista! Tarvittaisiinkohan me vielä jotain lisää...?
6 kommenttia:

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Tosi kiva muki! Vähänkö tekis mieli käydä tuollaiset meillekin tilaamassa. Meidän pojalle tuo M -olisi juuri oikea. :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ne on tosi ihanat mukit, eteenkin kun ovat melamiinista! Mä mietin kans kovasti että ostaisinko noita lisää....

Päivi Lemström kirjoitti...

Oi miten suloisia kuvia ja mukava nähdä kuvissa vilahtelevia pikku-leipureita myös.
XX

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Päivi! Pikku-leipurit ovat niin innokkaita aina kun leivotaan, mutta sehän on vain hauskaa :)

selma kirjoitti...

Loistava idea tuo pakastetaikina! Ja omat lelut ovat kyllä nostalgisia..:) Loistava keksintö nuo lasten kauniit mukit. Tais olla kippoinakin?

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitti Selma, pakastetaikina tuli yllättäen mieleeni ja kelpasi lapsille kyllä tosi hyvin. Taidan pitää sitä aina jatkossa pakasteessa ;)
Nuo mukit toimii niin hyvin melamiinisina, lautasia taisi ainakin olla siellä mutta ne tais olla posliinia....

Mua alkoin nyt kiinnostamaan myös ne Design Lettersin pussilakanatkin, voi voi!