maanantai 1. huhtikuuta 2013

Skål, kippis!

Pääsiäisen aikaan olimme käymässä vanhempieni ja siskoni luona ja taas päivät kuluivat melkeinpä liian nopeasti, kuten aina kun olemme siellä. Lapset saivat leikkiä Ella serkun kanssa ja minäkin pääsin hieman shoppailemaan siskoni kanssa. Miehet kävivät pilkillä ja lauantaina olimme koko porukan kanssa ihastelemassa paikalllista pääsiäiskokkoa. Lapset näkivät siellä lisäksi ihan ihka oikeita pupuja, se oli varmaan päivän kohokohta!


Äidilläni oli aivan upea pääsiäiskaktus joka kukki niin kauniisti.... saimme myös herkutella hänen creme bruleellaan, näitä olisi voinut syödä vaikka kuinka monta ;)


Sain jo avata pari synttäripakettiakin jotka siskoni perhe oli ostanut! Emme kerkeä tapaamaan heitä enää ennen torstain vanhenemistani, hih... Siskoni luona nautimme hienon pääsiäs aterian, oli niin kauniisti katettu pöytäkin, kiitos!


Skål, kippis kaikille!

7 kommenttia:

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Näyttipä niin mukavalta teidän pääsiäinen :) Ja sulla on kohta synttärit, onnea jo etukäteen!!

Satu kirjoitti...

Onnea täältäkin etukäteen! Mäkin vanhenin tänään. Ostin lahjaksi pari purkkia Katarina Mariasta lauantaina, kiitos vaan vinkistä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Riikka, oli kyllä kiva pääsiäinen niin täällä kotona kun Pietarsaaressakin. Kiitos onnitteluistakin, oi oi kohta sitä taas vanhenee.....

Susanna Tamminen kirjoitti...

Onnea Satu! Eipä kestä, hauskaa jos sieltä löytyi jotain sopivaa! Mekin olimme Pietarsaaressa käymässä, mutta en nyt tällä kertaa kerennyt sinne liikkeeseen käymään.

Lilja's Corner kirjoitti...

Härliga bilder, och vilken häftig kaktus! Ni ser ut att ha haft en riktigt rolig påsk :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tack Nina, jo mammas kaktus var nog jätte fin! Vi har haft en skön och rolig helg, både här hemma och i Jakobstad :) Känns lite tråkigt när det är vanlig vardag imorgon... men tur att det är redan tisdag då!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos teille vierailusta , odotetaan jo innolla että päästään huomenna teille!!piia