torstai 11. huhtikuuta 2013

Paska kahvi

Meillä tykätään kahvista! Viime vuonna hankkimamme (Jura) kahvikoneen ansiosta kahvinautintokin on päässyt uusiin ulottuvuuksiin. Mikä aamujen pelastus ja ruokailun jälkeinen ihanuus!Viime viikonloppuna ollessamme Helsingissä pistäydyimme Creman liikkeessä ja mukaan lähti napolilaista aika tujuakin espressoa, Caffè Paskàa ;) Yllättävän hyvää, nimestä huolimatta...


Jos tuntuu siltä että kahvi on todella nimensä veroista, voi mukaan lorauttaa vaikka näitä makusiirappeja. Oma suosikkini on vaniljan maku, mutta ihanaa vaihtelua saa myös suklaasta ja hieman toffeemaisesta Irish-makusiirapista. Tuosta tulikin mieleen, että viikonloppuna täytyisi kokeilla tehdä Irish coffeeta (hs.fi)

2 dl kahvia
2 tl fariinisokeria
4 cl viskiä
1/4 dl kevyesti vaahdotettua kermaa

Pirteää päivää, huomenna on jo perjantai!

7 kommenttia:

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

:)!

Unknown kirjoitti...

Hauska nimi ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Eikö vain ;)

Heidi - Sonnihaan keltainen tupa kirjoitti...

Mietin otsikkoa lukiessa, että niin minullakin oli tänä aamuna, kun joku oli keittänyt liian vahvaa kahvia töissä. Mut eihän tuo sitä tarkoittanutkaan. :D :D

Uutena lukijana mukana seurailemassa. :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Heippa vaan Keltaisen tuvan emäntä! Joo joskus tulee kyllä sellainen olo kahvista että tuo otsikko pitää tosiaan paikkaansa ;)
Mukavaa että tulit uudeksi lukijaksi!!!

Khayr kirjoitti...

Kunnon kahvikoneella kahvin valmistuksesta, äänistä ja tuoksuista tulee elämys! Tuollainen Jura on siihen omiaan. Itselläni on halpisKenwood, jolla espressot ja lattet valmistuu mukavasti. Jonain päivänä sitten palkitsen itseni vielä paremmalla masiinalla..

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Khayr kommentistasi :) Jura on kyllä tosi hyvä kone, pitäisi vain enemmän kokeilla erilaisia kahvijuomia eika aina juoda vain mustaa kahvia tai maitokahvia!