keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hajamielinen leipoja

Selailin tässä yhtenä päivänä vanhoja sisustuslehtiäni. Kauniiden sisustusten lisäksi niistä löytyy välillä ihania reseptejä ja tämä osui silmääni tällä kertaa. Kotona tehty keksisuklaa kuulosti kaikessa yksinkertaisuudessaan täydelliseltä! Helpottaa makean himoa, on kuitenkin terveellisempää kuin kaupasta ostettu ja näitä olisi varmasti helppo ottaa mukaan ulos piknikille tai vaikka vappu brunssille!


Keksisuklaa

12 kpl voileipäkeksiä
200 g suklaata
Suklaaströsseliä

Sulata suklaa puoliksi mikrossa tai vesihauteessa, sekoita sen jälkeen kauhalla sileäksi jotta kaikki suklaa sulaa. Laita neljä voileipäkeksiä riviin leivinpaperin päälle, levitä sulanut suklaa niiden päälle ja jatka kerroksia niin kauan kuin suklaata riittää. Viimeisen suklaakerroksen päälle ripottele vielä suklaaströsseliä.
Siirrä keksit jähmettymään jääkaappiin. Leikkaa terävällä veitselle haluamasi kokoisi annospaloja.

( ja anteeksi Nina jos luet tätä, ihan sua ja pikku H:ta varten me tyttöjen kanssa näitä tehtiin, mutta oltiin kait niin innoissaan teidän tulosta, että mitä unohtui... no tarjota näitä teille!  )

8 kommenttia:

Minishow kirjoitti...

Hauska idea! Täytyy kokeilla joku kevätpäivä ja ottaa mukaan piknikille :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Heippa Melina, joo ne oli tosi hyviä suklaa maistui mutta eivät olleet mitenkään liian makeita :)

SatuKoo kirjoitti...

Ooh, mikä blogilöytö! Jäinkin heti lukijaksesi. Onko noi bannerissa olevat kuvat sun lapsuudne kengistä? koska mulla on just tollaiset kengät olleet pikkutyttönä :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi kiitos SatuMaria, kiva kun jäit lukijaksi :) On nuo muuten ihan mun omat vanhat kengät, taisivat olla muotia siihen aikaan sillä avopuolisollanikin oli melkein samanlaiset ( ilman punaista tietty ) ;)

Unknown kirjoitti...

Hauska ja helppo ohje, täytyypä kokeilla joskus :)

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh, no olihan meillä siinä hässäkkää ja jutltavaa kerrakseen ettei ihme ku nämä herkut jä! Harmi kun jäi, alkoi jo kuola valua kuvien katselusta... Mietinpä vaan minkänäköinen pikku H olis ollu syötyään pari tollasta.. :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kokeile ihmeessä Riikka, oli tosi helppo ja nopea tehdä :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Joo Nina, oli ehkä parempi ettei saanutkaan tuollaisia... :) Lupaan kuitenkin tehdä noita uudestaan kun tuutte seuraavan kerran!