sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sienimetsässä

Leppoisaa sunnuntaita! Tässä vielä muutama maistiainen tyttöjen huoneesta. Pupu säästölipas ja kärpässienet ovat majoittuneet ikkunalaudalle, siinähän on jo hyvä alku sienimetsälle. Olen kauan haaveillut myös sellaisesta kärpässieni jakkarasta, mutta valitettavasti en ole vielä sellaista löytänyt.


Tänään onkin vuorossa lisää kevätsiivousta niin sisällä kuin ulkonakin. Tyttöjen fammo ( Fredrikin äiti ) tulee meille hoitoavuksi ja minä ajattelin käydä talvivaatteet läpi ja siirtää niistä jo suuren osan varastoon. Myös lasikuistimme kaipaisi kunnon siivousta, se on niin täynnä kenkiä, soraa ja mutaa yms... toisaalta sitä tulee kyllä joka päivä lisää, kannattaakohan siellä edes siivota...?!

Ulkona hiekkalaatikko on jo kovassa käytössä ja Fredrik laittoi keinuakin kasaan jo eilen. Nythän voisi aloittaa jo kesästä unelmoimisen :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä jo viime viikolla uskalsin pestä paksuimmat vaatteet varastointia varten. Toivottavasti enää ei tule kylmää... :) Poika ainakin otti uudet Angry birds lenkkarit innolla käyttöön. :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi meilläkin fanitataan Angru birdsejä ihan valtavasti vaikka nämä tyttöjä ovatkin :) Tulisivat varmasti ikionnellisiksi sellaisista lenkkareista, minä tylsimys ostin vain vaaleanpunaiset :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän tyttöjen huone. Nuo verhot sopivat sinne kuin nappi silmään. Onnea kärpässienijakkaran etsintään :-)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Katja :) Voi kun se jakkara jostain löytyisi, täytyy pitää silmät nyt oikein tarkkana! Hauskaa sunnuntaita!

Unknown kirjoitti...

Moi Susanna! Tukholman åhlensissa oli ihania sieni jakkaroita jos siellä suunnalla käyt :0)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi kiitti vinkistä Sanna! Pitää muistaa jos on joskus menossa sinne suunnalle tai joku muu olisi :)

Satu kirjoitti...

Mä tilasin meidän jakkaran Eerikin Putiikista pari vuotta sitten.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Satu, täytyy käydä kurkkamassa :)