torstai 25. huhtikuuta 2013

Paju ja pöllöt

Aivan kuin huomaamatta pöllöjen määrä meillä talossa vain lisääntyy ;) Taitaa siskonikin tuntea minut aika hyvin sillä olen saanut häneltä lahjaksi tällaisen suloisen kukkaruukun, sopii meille pöllöille oikein hyvin! Meidän muut pöllöt sisustuksessa ovat aika värikkäitä joten tällainen mustavalkoinen ruukku tuo tervetullutta vaihtelua. Paju ja pöllöt ovat hyvä pari olohuoneen ikkunalla!


Eipä muuta kuin oikein ihanaa torstaita kaikille tänne kurkistaneille. Hauskaa, että uusia lukijoita on tullut mukaan niin kivasti :)


10 kommenttia:

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Todella hauska pöllöruukku!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Pia, se on kyllä tosi hauska ja kauniskin :) Tykkään tuollaisista hassun hauskoista pöllöistä!

SatuMaria kirjoitti...

Ihana kukkaruukku!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitti SatuMaria :) Sille löytyi juuri sopiva paikka olkkarista, toivottavasti tuo pajukin pysyy hengissä siinä nyt jonkin aikaa!

Jenni kirjoitti...

Tosi ihana pöllöruukku, oikein hyvänmielen ruukku! <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin onkin Jenni :) Tuossa täytyy varmasti aina pitää jotain kukkaa esillä... joku valkoinenkin sopisi siihen varmasti kivasti!

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Ihana ruukku!!!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitti Riikka!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Ruukkusi on todella suloinen. Minunkin siskoni pitää pöllöaiheisista tavaroista, ja tuli mieleen että tiedätkö mistä tämä on hankittu?
Olen uusi lukija blogissasi ja parissa päivässä kahlannut läpi blogin kaikki tekstit, oih ja voih, niin hyvin sopii tänne "meidänkin maailmaan" teidän koti ja sisustus ja elämäntilanne! Mukavaa alkanutta vuotta teille, terveisin Riina

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Riina! Voi kiitos ihanasta kommentistasi ja kivaa kun olet löytänyt tänne :) Sain tuo ruukun siskoltani synttärilahjaksi, tiedän että niitä myytiin silloin ainakin Pietarsaarelaisessa Sundin Puutarhassa.
Ihanaa ja iloista viikonloppua Riina <3